Workshop, Scouting, Akcelerátor a další

Spolupráce s firmami.

Hlad po českých talentech je z pohledu korporací čím dál větší. Jsme pomyslnou prodlouženou rukou do světa startupů a nástrojem, jak s nimi efektivně spolupracovat. Známe konkrétní zakladatele i jejich příběhy, které za nimi stojí. S firmami se nebavíme o poděkovném za dodání, nýbrž o kvalitě. Hodnotu, kterou přinášíme díky znalosti startup světa je nevyčíslitelná. Doručíme konkrétní řešení konkrétním společnostem.

Workshop

Praktickou znalost startup odvětví, získají účastníci, kteří se chtějí dozvědět, který startup může generovat zisky, jak prověřit důvěryhodnost startupistů, proč a zda vůbec jsou startupy unikátním řešením zdravého inovačního procesu firem.

Scouting

Spousta firem nabízí na oko unikátní řešení. Umíme dodat ty, které nedodají barevnou prezentaci, ale skutečnou hodnotu. Znalost trhu startupové oblasti je naší doménou. Nepleťme se vzájemně do busynessu a tohle nechte na nás. Dodáme takové, o kterých jste pravděpodobně nikdy ani neslyšeli. Nyní už vám žádný startup neunikne.

Pitch Days

Pamatujete si pořad Den D? Během tří hodinové prezentace k vám pozveme konkrétní startupy s konkrétními „case studies“ pro vaši společnost. Získáte inspiraci zdarma a může se stát, že prezentace vás až nebezpečně zaujme. Upozornění pro sledující: Podnikavost je nakažlivá a inspirace může nakopnout k podnikavosti.

Akcelerátor

Jde programy, typicky 4 – 6 měsíců, aktivní podpory ze strany firmy. Mentoring a strategické poradenství, technický support, kancelářské prostory pro vybrané startupy, které staví své řešení po boku firmy. Nosnou myšlenkou je mít podíl ve společnosti a podporovat tyto firmy jak jen to je možné.

Strategie inovací

Korporace můžete inovovat díky kreativním agenturám na trhu s nejistým výsledkem a dlouhou návratností ROI. Nebo na to jít chytře – pobavit se s námi nad strategií inovací, stavět inovace na rovinu hlavních hodnot společnosti a díky startupů být moderním leaderem na trhu, který přináší to, co zákazníci chtějí. Nejnovější technologické vychytávky vám nedodají etablované nadnárodní společnosti, nýbrž specializované dynamické firmy s unikátním řešením.