Vložit Startup

Jsme zde pro Startupy

Kontakty na investory a podpora startupů

seznámíme vás s investorem

prověříme životaschopnosti projektu

podpoříme váš „růst“ všemi možnými cestami

Vy jste ti nejdůležitější, v jejichž hlavách se zrodil nápad. My jsme zde proto, abychom Vám sehnali investice a vytvořili s našimi silnými partnery stabilní zázemí pro rychlý růst. Neváhejte vložit svůj projekt.

Co můžeme nabídnout? Investice do vašeho startupu, scaleupu či nápadu. Máme ale přesah. Do týmu jsme schopni nabídnout mentora či business konzultanta, který s vámi probere vstup strategického partnera, pomůže určit priority projektu, nastaví koncepci pro tzv. hokejkový nárůst příjmů společnosti.

Jak postupujeme?

Popište nám podrobně svůj startup

Vytvoříme si obchodně-marketingovou strategii, vypočítáme příjmy

Zařadíme mezi startupy vhodné k zainvestování

Investice. Poradenství startupům. Obchodní příležitosti.

Zainvestování do vašeho startupu přenechte profesionálům. Jde o životní rozhodnutí. 2,5 milionu za 20 %, hodně nebo málo? Zkoukneme. Spočítáme. Povíme na rovinu. Byli jsme svědky případu, kdy za námi startup přišel pozdě. Tento startup dobře znáte. A určitě byste do něj neřekli, že po investičních kolech zbylo majitelům méně jak 10 % z firmy. Teď už jsou zoufalí a nechce se jim ráno vstávat do práce. Vysvětlíme vám, jak raisování kapitálu funguje. Staňte se Unicornem s naší pomocí. S kým jiným, že. Dokážeme vybudouvat kolem vás tým expertů, kteří poradí, odmentorují a dokonce se stanou duchem takovými co-foundery bez nároku na podíl. Business je o lidech, o kontaktech a o spojení s naší asociací.

"Získejte investici"

žádné poplatky, ani provize

Jak najít investora?

Je to snadné. Vyplníte formulář, který je níže. Při vyplňování si dejte opravdu záležet, vaše žádost musí být plná faktů, ale i křupavých zajímavostí. Jakmile odešlete formulář, je řada na nás. Projekt posoudíme, zda je inovativní, má nápad i společenský přesah. Zaujal nás? Projekt posíláme na vhodné investory. V případě jejich zájmu, vás pozvou na jednání k jednomu stolu. Poradíme kolik procent nabídnout, vypočítáme přesnou hodnotu společnosti. Nezbývá teď nic jiného, než se pustit do formuláře níže.

Vložit svůj Startup

Podrobné informace o startupu